ویکی بیبی

مجله تخصصی بیبی پرو(فروشگاه آنلاین سیسمونی اسباب بازی)

ویکی بیبی

مجله تخصصی بیبی پرو(فروشگاه آنلاین سیسمونی اسباب بازی)

اقتصاد خانواده

اقتصاد خانواده
راهکارهای موفقیت در اقتصاد خانواده تنها محدود به خانواده‌های ثروتمند نیست. این علم برای اقشار کم‌درآمد که اتفاقا دخل و خرجشان همخوانی ندارد کاربرد‌های بیشتری خواهد داشت. از نکات قابل توجه در اقتصاد خانواده این است که افزایش درآمد، لزوما به معنی بهبود معاش خانواده نیست بلکه افزایش درآمد احتمالا افزایش هزینه‌ها را هم به ‌دنبال خواهد داشت. بنا بر این شیوه مدیریت هزینه ‌هاست که هنر گردانندگان اقتصاد خانواده را آشکار می‌کند.

 

پیشنهاد فروشگاه اینترنتی سیسمونی و اسباب بازی بیبی پرو: بررسی لیست سیسمونی نوزاد

خانواده‌ها بر خلاف برخی از سیاست مداران نمی‌توانند هنگام مواجهه با کمبود بودجه ‌شان یک متمم بودجه بیاورند و هزینه‌های اضافی را حذف کنند، بنابراین باید قادر باشند هزینه‌ها را مدیریت کنند و نباید فعالیت‌های اقتصاد خانواده را شوخی و سرگرمی دانست بلکه باید با جدیت و برنامه‌ریزی دقیق آنها را پیگیری کرد. سیسمونی این بدان معناست که تمام اعضای خانواده موظفند از سیاست‌های اقتصادی خانواده در جهت پیشبرد اهداف آن تبعیت کنند.

راهکارهای پیشنهادی برای دوام و قوام اقتصاد خانواده
برنامه‌ریزی برای آینده اقتصاد خانواده:بی‌شک برنامه‌ریزی برای آینده زندگی در تمامی خانواده‌ها مطرح است. توجه به نیازهای آتی خانواده و همچنین شناخت فرصت‌ها و تهدیدهای اقتصاد خانواده در این راستا اهمیت دارد. این کار برای تمام اعضای خانواده مفید خواهد بود. می‌توان جلسات خانوادگی را روی این موارد متمرکز کرد.
انجام مشاوره‌های اقتصادی: بعضاً خانواده‌ها در مدیریت اقتصادی خود از توان لازم برخوردار نیستند و یا اینکه با مسائل و مشکلاتی مواجه می‌شوند که به تنهایی از عهده آنان بر نمی‌آیند. امروزه منابع و مراجع بسیاری با موضوع اقتصاد خانواده وجود دارد. برگ برنده، شناخت مرجع شایسته و مراجعه به آن و کسب مشاوره صحیح است. سیسمونی از منابع بالقوه اطلاعات و مشاوره می‌توان به دوستان و آشنایان، اقوام، اعضای خانواده، همکاران شغلی و… اشاره کرد.
افزایش سطح دانش اقتصادی خانواده: ابتدایی‌ترین مرجع برای افزایش سطح دانش و آگاهی و به روزماندن، کتاب‌ها و نشریات است. ارائه آموزش‌های لازم به فرزندان و ارتقای سطح عمومی دانش اقتصادی خانواده می‌تواند زمینه خوبی برای تصمیم‌گیری‌های صحیح اقتصادی باشد.
روحیه همکاری بین اعضای خانواده:تعامل مناسب بین اعضای خانواده و همچنین اولویت‌بندی نیازهای اقتصادی سبب تقویت و سلامت اقتصاد خانواده می‌شود.

تا چه حد خودتان را مقید به رعایت این راهکارها برای بهبود زندگیتان می دانید؟ آیا تلاش کرده اید که این مفاهیم را به فرزندانتان هم آموزش دهید؟ شما هم می توانید تجربیات خودتان در این باره را در پایین همین صفحه با دیگر خانواده ها به اشتراک بگذارید. در شبکه های اجتماعی هم همراه ویکی بیبی باشید.

 

پیشنهاد فروشگاه اینترنتی سیسمونی و اسباب بازی بیبی پرو: بررسی لیست سیسمونی نوزاد

www.babypro.ir/wiki

 

درد سزارین و راهکارهایی برای تسکین آن

راهکارهایی برای تسکین درد سزارین
به دنیا آوردن کودک و انجام زایمان برای مادران اگرچه تبدیل به یکی از بهترین خاطرات زندگی خواهد شد،. با این حال، لحظات انجام زایمان طبیعی و یا حتی زایمان سزارین، یکی از چالش برانگیزترین لحظات برای مادر باردار خواهد بود. یکی از همین چالش ها، درد سزارین و یا درد ناشی از زایمان طبیعی است. این نکته را باید در نظر داشت که پس از ۹ ماه انتظار و انجام زایمان، کار به اتمام نمی رسد و در این هنگام مادر باردار باید مراقبت های مربوط به دوران پس از زایمان طبیعی یا زایمان سزارین را انجام دهد.

 

پیشنهاد فروشگاه اینترنتی سیسمونی و اسباب بازی بیبی پرو: بررسی لیست سیسمونی نوزاد

انجام زایمان سزارین به‌جز در مواقع خاص، هرگز اولین توصیه پزشکان نیست، ولی کماکان افراد زیادی از این روش نوزاد خود را به دنیا می آوردند. کشور ما ایران یکی از بیشترین نرخ های انجام عمل سزارین در دنیا را دارد. سیسمونی گفته می شود بین ۳۰ تا ۵۰ درصد زایمان ها در بیمارستان‌ های دولتی و بالای ۹۰ درصد زایمان ها در بیمارستان های خصوصی به روش سزارین است. انجام سزارین در واقع یک عمل جراحی بزرگ محسوب می شود و علاوه بر داشتن معایب مختلف، درد نسبتاً‌ زیادی را نیز در روزهای پس از بارداری به همراه دارد. در این متن پیشنهاد چند روش برای تسکین درد سزارین خواهیم پرداخت.

پیشنهاد اول –  بعد از زایمان سزارین خیلی استراحت کنید
شاید استراحت بهترین راهکار برای تسکین درد سزارین باشد. سزارین در واقع یک عمل جراحی بزرگ در ناحیه شکم است و مانند هر عمل جراحی دیگری، بدن احتیاج به زمان برای بهبود و بازسازی خود دارد. پس از انجام عمل سزارین،‌ توصیه می شود حدود ۴ روز در بیمارستان بمانید و پس از آن نیز حدود ۶ هفته در منزل استراحت کنید تا اثرات ناشی از این جراحی بهبود پیدا کند. البته دل‌کندن از نوزاد در روزهای ابتدایی و استراحت کردن کار آسانی نیست. بنابراین توصیه می شود زمان خود را با نوزادتان تطبیق دهید. سیسمونی همزمان با او استراحت کنید و زمان بیداری را در کنار عزیزتان بگذرانید.

پیشنهاد دوم – بعد از زایمان سزارین به تغذیه خود دقت ویژه ای کنید
تغذیه مناسب در ماه های پس از سزارین به اندازه ماه های بارداری شما اهمیت دارد. برای چند هفته از خوردن غذاهای حجیم و سنگین خودداری کنید. علاوه بر این،‌ در نظر داشته باشید که پس از زایمان شیر مادر بهترین منبع تغذیه برای نوزاد است. بنابراین، کیفیت تغذیه شما از این حیث نیز بسیار اهمیت دارد. تحقیقات نشان می دهد خوردن سبزیجات کیفیت شیر مادر را بهبود می بخشد و برای نوزاد لذیذتر خواهد بود. خوردن نوشیدنی را فراموش نکنید و آب فراوان بنوشید.

پیشنهاد سوم – پس از انجام سزارین مراقب بدن خود باشید
برای تسکین درد سزارین، باید با بدن خود مانند یک کودک رفتار کنید. در هفته های ابتدایی هرگز اعمال فیزیکی سنگین انجام ندهید. حتی تا جای ممکن از بالا و پایین رفتن از پله نیز اجتناب کنید. وسایل مورد نیاز را در نزدیکی خود نگاه دارید تا مجبور نباشید خیلی از جای خود بلند شوید. سیسمونی هیچ چیز سنگین‌تر از نوزاد خود را نیز بلند و حمل نکنید. هنگام عطسه و یا سرفه کردن،‌ با دست به آرامی شکم و زخم سزارین را نگاه دارید تا به آن فشار وارد نشود. در خاطر داشته باشید که یک عمل جراحی انجام داده‌اید و بدن شما مستعد عفونت است. تا چند هفته پس از انجام سزارین و بدون اجازه از پزشک متخصص، از استفاده از نوار بهداشتی و یا آمیزش جنسی اجتناب کنید.

پیشنهاد چهارم – استفاده از داروهای مسکن از پس سزارین
یکی از متداول ترین و البته آسان ترین راهکارها برای تسکین درد سزارین، مصرف داروهای مسکن است. مصرف این دسته از داروها اگرچه به تسکین درد سزارین خواهند انجامید، ولی توصیه نمی شوند. چراکه عموم داروها عوارض جانبی (هرچند بسیار کم) دارند. سیسمونی از آنجایی که به عنوان مادر مسئولیت تغذیه و شیر دادن به نوزاد با شما است، توصیه می شود از مصرف داروهای شیمیایی به بدن خود اجتناب کنید، چراکه ممکن است بر کیفیت شیر بدن شما تاثیر بگذارند.

پیشنهاد پنجم – ورزش سبک و پیاده روی پس از زایمان سزارین
انجام ورزش های سبک در هفته های پس از انجام زایمان لزوماً به تسکین درد سزارین منجر نمی شود ولی نقشی پیش گیرانه خواهد داشت. پیاده روی های سبک و قدم زدن می تواند راهکاری مناسب باشد. البته، جدا از نقشی که این ورزش های سبک در فیزیک بدن شما دارند، در این روزهای پس از زایمان مادر باردار، این اقدامات به سلامت فکری شما نیز کمک بسیاری خواهند کرد. سیسمونی پیاده روی به جریان خون در بدن کمک خواهد کرد و از ایجاد لخته های خونی که ممکن است منجر به بروز سکته قلبی و یا انسداد رگ ها شود جلوگیری خواهد کرد.

پیشنهاد ششم – به نوزادتان شیر مادر بدهید
شاید از خودتان بپرسید بین تسکین درد سزارین و شیر دادن به نوزاد چه ارتباطی وجود دارد؟ ولی مطالعات انجام شده و تجربه مادرانی که سزارین کرده‌اند بیان می کند که شیردادن مادر به نوزاد می تواند یک تسکین برای درد سزارین باشد! طی یک بررسی انجام شده توسط محققین اسپانیایی روی ۱۸۵ مادر باردار که زایمان سزارین کردند، فقط ۸ درصد زنانی که دو ماه (و بیشتر) به نوزادان خود شیر داده بودند درد مزمن بعد از سزارین را تجربه کرده بودند. سیسمونی این در حالی است که حدود یک چهارم آن هایی که دو ماه و یا کمتر به نوزدشان شیر داده بودند خبر از حس کردن درد مزمن داده بودند.

پیشنهاد هفتم – استفاده از کیسه آب گرم و ماساژ
استفاده از کیسه های آب گرم (ولرم و نه داغ)، می تواند حس خوبی به شما بدهد و درد سزارین شما را تسکین دهد. علاوه بر این، بعد از گذشت چند روز و یا هفته پس از انجام سزارین، انجام ماساژهای نرم و مخصوص در اطراف زخم سزارین می تواند درد شما را کاهش دهد.

پیشنهاد هشتم – انجام ورزش برای بهبود
این پیشنهاد ارتباط چندانی با تسکین درد سزارین ندارد. ولی حتماً ورزش کردن را در روند بهبود و ریکاوری پس از سزارین بگنجانید. تمرین تنفس شکمی، تمرین گیکل نشسته، انجام بشین-پاشو در کنار دیوار و برخی تمرینات بدنی مرتبط با پا دیگر نیز می تواند روند بهبود شما را بسیار سرعت ببخشد.

منابع:

https://www.omicsonline.org/open-access/pain-control-after-cesarean-birth-what-are-the-options-2329-9126.1000164.php?aid=27514

https://www.medicalnewstoday.com/articles/323229.php

https://www.healthline.com/health/pregnancy/c-section-tips-for-fast-recovery#when-to-seek-help

https://americanpregnancy.org/labor-and-birth/cesarean-aftercare/

https://www.healthline.com/health/pregnancy/C-section-recovery-exercises#leg-slides

 

پیشنهاد فروشگاه اینترنتی سیسمونی و اسباب بازی بیبی پرو: بررسی لیست سیسمونی نوزاد

منبع : https://babypro.ir/wiki

تربیت کودکی شاد

چند توصیه برای تربیت کودکی شاد
اگر در آستانه پدر و یا مادر شدن هستید، و یا اینکه مدتی است فرزند دلبندتان به دنیا آمده است، قطعاً آرزوی بهترین ها را برای او خواهید داشت. احتمالاً یکی سوالاتی که در همین باره ذهن شما را درگیر کرده، و یا اینکه تبدیل به یکی از اهداف تربیتی شما شده، این است که تربیت کودکی شاد به چه شکل است و چه رموزی دارد؟ اگرچه شاد بودن یک فرد تا حد زیادی بستگی به خود او نیز خواهد داشت،‌ ولی واقعیت این است که شما به عنوان والدین این امکان را دارید که در شادی او تاثیرگذار باشید.

 

پیشنهاد فروشگاه اینترنتی سیسمونی و اسباب بازی بیبی پرو: بررسی لیست سیسمونی نوزاد

توصیه اول – خودتان فرد شادتری باشید
این نکته برای تربیت کودکی شاد بسیار مهم است. مادامی که خودتان شاد نباشید، کودکتان هم شاد نخواهد بود. بنابراین، در ابتدا از خودتان شروع کنید. علم روانشناسی ثابت کرده است که والدین شاد به احتمال بیشتری ممکن است کودکانی شاد نیز داشته باشند. طی یک بررسی انجام شده، از کودکان پرسیده شد «اگر قرار بود یک آرزو برای والدین‌ خودت داشته باشی، آن آرزو چیست؟». بیشترین جوابی که به دست آمده ممکن است شما را شگفت زده کند. سیسمونی کودکان پاسخ داده بودند که آرزو می‌کردند والدین آن ها کمتر خسته و مضطرب بودند.

توصیه دوم – ازدواج خود را نسبت به کودکتان در اولویت قرار دهید
این توصیه ممکن است برایتان عجیب باشد، ولی کارشناسان تربیتی بر این باور هستند که برای تربیت کودکی شاد، والدین نباید خود و ازدواجشان را قربانی کودک کنند. در بسیاری از مواقع، عشق والدین به کودک باعث می شود تا تمام تمرکزشان را معطوف به این عضو تازه وارد کنند. ولی توجه بیش از حد به کودک باعث می شود والدین فرسوده و از یکدیگر دل‌زده شوند و از سوی دیگر کودکان هم بعضاً زیاده خواه شوند. سیسمونی بهترین هدیه‌ای که برای ترتیب کودکی شاد می توانید به او دهید، آن است که ازدواجی موفق، شاد و سرزنده داشته باشید.

توصیه سوم – والدینی حامی باشید
یکی دیگر از رمزهای تربیت کودکی شاد، حمایت از کودک است. نوزادی که به تازگی به دنیا آمده است، ‌کار خاصی جز گریه کردن و یا شیر خوردن بلد نیست و به صورت مداوم در حال یادگیری مسائل مختلف است. به عنوان یک والد، اگر قصد تربیت کودکی شاد دارید، باید از او حمایت کنید تا توانایی های جدیدی را یاد بگیرد.

توصیه چهارم – به کودک حق انتخاب بدهید
برای تربیت کودکی شاد،‌ باید او را در تصمیم گیری ها شرکت داد. به عنوان یک بزرگسال، هرگز حس و شرایط زندگی یک کودک را درک نخواهید کرد، چراکه او تقریباً هیچ کنترلی روی زندگی ندارد. از روشنایی منزل گرفته، تا موسیقی، لباس های و حتی ساعت خواب کودک، همگی تحت کنترل والدین است. سیسمونی بعد از مدتی، به کودک حق انتخاب دهید و او را در تصمیم گیری ها وارد کنید. ولی مراقب باشید این کار را بیش از حد انجام ندهید و یا اینکه گزینه های خیلی زیادی پیش روی او قرار ندهید. مثلاً از فرزندتان بخواهید بین این دو مدل غذا، کدامیک را برای شام انتخاب کنیم؟

توصیه پنجم – اگر کودک با شما صحبت می کند، با تمام حواس به او توجه کنید
ایجاد ارتباطی موثر با کودک، یکی از اصول اساسی در تربیت کودکی شاد است. اگر کودکتان با شما صحبت می کند، با تمام حواس به او توجه کنید و صبحت هایش را بشنوید و بازخورد ارائه کنید. در چنین لحظاتی حتماً باید کتاب،‌ تلویزیون، تلفن همراه و … را کنار بگذارید و با حوصله به کودک توجه کنید.

توصیه ششم – رفتار صحیح با نوزاد را یاد بگیرید
یک نوزاد راهی جز گریه کردن را برای اعلام نیازها و مشکلاتش بلد نیست. بنابراین، حتماً به گریه های او توجه کنید. نوزاد باید متوجه شود که می تواند به شما اعتماد کند و قابل پیش بینی هستید. علاوه بر این، در آغوش گرفتن صحیح نوزاد و قنداق کردن را هم به خوبی یاد بگیرید. سیسمونی یاد بگیرید چطور با زبان کودکانه باید با او صحبت کرد،‌ چطور در برابر کنجکاوی‌ها و سوالات متعدد او با حوصله پاسخ داد و …

توصیه هفتم – وعده های اصلی را به صورت خانوادگی میل کنید
یکی دیگر از اصول تربیت کودکی شاد به همین سادگی است! مطالعات نشان می دهد که کودکانی که در کنار خانواده و به صورت دورهمی غذا می خورند دایره لغات بیشتری بلد هستند، اعتماد به نفس بیشتری دارند و حتی نمرات بهتری می گیرند. از سوی دیگر، این کودکان کمتر به سراغ نوشیدنی های غیرمجاز، مواد مخدر و یا عادات غلط رفتاری می‌روند!

توصیه هشتم – حدود مشخصی برای کودک ترسیم کنید
دادن آزادی بی حد و مرز به کودک هرگز به معنای شاد بودن او نخواهد بود. اگر هیچ حد و مرزی برای کودک تعیین نکنید، کودک این برداشت را می کند که والدین به او اهمیت نمی دهند و نقش والدین بودن خود را قبول ندارند. سیسمونی کودکانی که با مرزها و حدود رفتاری مشخص تربیت می شوند،‌ موفق‌تر و با اعتماد به نفس بیشتری هستند.

توصیه نهم – مطمئن باشید کودکتان به اندازه کافی می خوابد
خواب برای کودکان بیش از چیزی که تصور کنید اهمیت دارد و در تربیت کودکی شاد نیز موثر است. کودکانی که به اندازه کافی نمی خواند تمرکز کافی ندارند، عملکرد ذهن ضعیف‌تری دارند، خلاقت کمتری دارند و توانایی کمتری در مدیریت احساسات خود دارند.

 

منابع:
https://www.daniel-wong.com/2015/10/19/raise-happy-successful-child/

https://www.thebump.com/a/how-to-raise-a-happy-baby

https://www.babycenter.com/0_how-to-raise-a-happy-baby-and-child-birth-to-12-mo_1490882.bc

https://www.parents.com/baby/care/american-baby-how-tos/how-to-have-a-happy-baby/

 

پیشنهاد فروشگاه اینترنتی سیسمونی و اسباب بازی بیبی پرو: بررسی لیست سیسمونی نوزاد

منبع : https://babypro.ir/wiki